جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

۴ عامل اصلی اغتشاشات غرب استان تهران دستگیر شدند

۴ عامل اصلی اغتشاشات غرب استان تهران دستگیر شدند فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران اعلام کرد:‌ ۴ نفر از عوامل اصلی اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر شهرستان‌های غرب استان دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۵۲۵

سردار محسن خانچرلی در این خصوص اظهار داشت: در ادامه شناسایی عناصر اصلی اغتشاش و اخلالگران حوادث اخیر که پس از اجرای طرح سهمیه بندی سوخت، باعث تخریب اموال عمومی و بروز ناامنی در شهرستان های غرب استان تهران شده بود دستگیری عوامل اصلی ناامنی های اخیر همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی تصریح کرد: ماموران با کار اطلاعاتی گسترده، ۴ نفر از عوامل اصلی و محرک اغتشاشات شهرستان های استان را که باعث انسداد جاده ها، تخریب اماکن دولتی و آتش زدن موسسه های مالی شده بودند را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی آنها را در عملیات های جداگانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: افراد دستگیر شده که در تجمعات اخیر دست به خرابکاری و حمله به ماموران زده بودند، پس از دستگیری به جرایم خود اعتراف کردند.

خانچرلی از معرفی متهمان به دستگاه قضائی تا رسیدن به مجازات خود خبر داد و گفت: همکاری مردم با پلیس در معرفی و دستگیری اشرار و اغتشاشگران جای قدردانی دارد.

وی ضمن قدردانی از شهروندانی که پس از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلام، صف خود را از صف آشوبگران جدا کردند، تصریح کرد: نیروی انتظامی با هرگونه آشوب و اغتشاش برخورد قاطع و قانونی می‌کند و افرادی که امنیت و احساس آرامش شهروندان را خدشه دار و اموال عمومی را تخریب و غارت کنند، تحت تعقیب قضائی و پلیس قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار